Hellas
LEVER PRO-TECT <strong>B-LUX</strong>

LEVER PRO-TECT B-LUX

Αμεσα διαθέσιμο

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ : Universal - Lever Protector


Περιγραφή
UNIVERSAL - ΣΕΙΡΑ B-LUX
Το Barracuda Lever Pro-Tect B-lux είναι ένα νέο, ειδικό προστατευτικό για τη μανέτα του φρένου ή του συμπλέκτη. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από αλουμίνιο, μπορεί τοποθετηθεί είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά μανέτα. Το Lever-Pro-Tect B-Lux προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής γωνίας μέχρι και 8 μοίρες ενώ επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αντάπτορα ώστε να ταιριάζει σε όλα τα μοντέλα. Διατίθεται σε έξι χρωματισμούς: μαύρο, ασημί, χρυσό, κόκκινο, πράσινο και μπλε. Η Barracuda προμηθεύει τα προστατευτικά Lever Pro-Tect στην ομάδα TEAM GRESINI στα πρωταθλήματα MOTOGP, MOTO2 και MOTO3. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τιμή αφορά ένα (1) τεμάχιο. Το Lever Pro-Tect B-Lux μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις δύο μανέτες. Με την υπογραφή Barracuda.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα Lever Pro-Tect είναι σχεδιασμένα ώστε να ταιριάζουν στα τιμόνια Barracuda καθώς και σε όλα τα after market τιμόνια. Αν η μοτοσυκλέτα σας είναι Honda, Yamaha, Kawasaki ή BMW και σκοπέυετε να τοποθετήσετε τα Lever Pro-Tect στο εργοστασιακό τιμόνι, θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω αντάπτορες ώστε να επιτευχθεί η σωστή εφαρμογή τους.
Το Barracuda Lever Pro-Tect B-lux είναι ένα νέο, ειδικό προστατευτικό για τη μανέτα του φρένου ή του συμπλέκτη. Κατασκευασμένο αποκλειστικά από αλουμίνιο, μπορεί τοποθετηθεί είτε στην αριστερή είτε στη δεξιά μανέτα. Το Lever-Pro-Tect Alux προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής γωνίας μέχρι και 8 μοίρες ενώ επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εκατοστό ώστε να ταιριάζει σε όλα τα μοντέλα. Διατίθεται σε πέντε χρωματισμούς: μαύρο, ασημί, χρυσό, κόκκινο και μπλε. Η Barracuda προμηθεύει τα προστατευτικά Lever Pro-Tect στην ομάδα TEAM GRESINI στα πρωταθλήματα MOTOGP, MOTO2 και MOTO3. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τιμή αφορά ένα (1) τεμάχιο. Το Lever Pro-Tect Alux μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις δύο μανέτες. Με την υπογραφή Barracuda.

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργαζόμαστε με ACS Courier.

Το κόστος αποστολής είναι 4 Ευρώ ανεξαρτήτως βάρους και ποσότητας της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής θα επιβαρυνθείτε με 2 Ευρώ επιπλέον.

Σχετικά με τους πελάτες χονδρικής, η αποστολή των παραγγελιών γίνεται κατόπιν συνεννόησης με οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία ή courier.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ακόμα και τρίτων μερών, για την αποστολή διαφημιστικού περιεχομένου και online υπηρεσιών. Κλείνοντας αυτό το banner ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε συμφωνείτε και αποδέχεστε τη χρήση cookies. Περισσότερες πληροφορίες
x